Mini prăjituri cu smochine glazurate cu zară cu sos dur de vanilie

Mini prăjituri cu smochine glazurate cu zară cu sos dur de vanilie
O porție conține 217 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime. Dacă 67 de cenți pe porție cade în bugetul dvs., zară-glazurate mini prăjituri smochine cu sos de vanilie tare ar putea fi un super vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 15. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de sare de masă, făină, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Cizmar de mere cu sos dur de fasole de vanilie, Mini-prăjituri de afine glazurate, și Torturi Cu Strat De Căpșuni Cu Fasole De Vanilie Mini pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Amestecați făina și următoarele 5 ingrediente într-un castron mare. Adăugați treptat ulei, bătând la viteză medie cu un mixer electric până la amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați ouă, câte 1 pe rând, bătând până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
4
Adăugați zară și vanilie, bătând până la amestec. Îndoiți conservele și nucile pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
ConservăConservă
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
5
Lingura aluat în 2 ușor unse (12-Cupa) brioșă Tigăi, umplere 20 brioșă cupe aproximativ trei sferturi plin.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
6
Coaceți la 350 timp de 15 până la 18 minute sau până când un pick de lemn introdus în centru iese curat. Se răcește în tigăi 5 minute. Inversați prăjiturile pe rafturi de sârmă. Se răcește 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Stropiți prăjiturile cu glazură de zară. Se răcește 10 minute. Pipe vanilie sos tare pe prăjituri calde, și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții15
Scor De Sănătate2
Revista