Mini Prăjituri Cu Dovleac-Melasă

Mini Prăjituri Cu Dovleac-Melasă
Această rețetă servește 20 și costă 68 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 169 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați glazura de vanilie, zahăr brun ferm, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 34 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Mini pâini de dovleac cu gheață cu melasă, Mini Prăjituri Cu Dovleac, și Mini Prăjituri Cu Dovleac.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Bateți untul la viteză medie cu un mixer electric până devine cremos; adăugați treptat zahăr brun, bătând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
3
Adăugați oul, bătând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
4
Adăugați dovleacul conservat și melasa, bătând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De DovleacConserve De Dovleac
MelasăMelasă
5
Combinați făina și următoarele 3 ingrediente; adăugați treptat la amestecul de dovleac, bătând la viteză mică doar până la amestecare. Puneți lingura într-o tigaie de brioșă în formă de dovleac ușor unsă, umplând trei sferturi pline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DovleacDovleac
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tava Pentru BrioșeTava Pentru Brioșe
6
Coaceți la 375 timp de 24 până la 26 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie pe grătar 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
7
Scoateți din tigaie în grătar și răciți complet (aproximativ 30 de minute).
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
TigaieTigaie
8
Tăiați blaturile rotunjite de pe brioșe pentru a le face plate. Inversați brioșele de sus pe brioșele de jos, formând dovleci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DovleacDovleac
9
Stropiți glazura peste dovleci. Decorați cu tulpini de Caramel, frunze și viță de vie, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DovleacDovleac
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
10
Tulpina de CARAMEL: Apăsați 1 caramel între degete, prelungind la 1 1/2 până la 2 inci pentru a forma o tulpină. Ondulați ușor tulpina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
1
Rulați caramelele în pătrate de 2 inci pe o suprafață plană, folosind un sucitor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane CaramelBomboane Caramel
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulareștift De Rulare
2
Tăiați în frunze, folosind un cuțit de paring. Apăsați ușor vârfurile frunzelor pentru a aplatiza, dacă doriți. Scor frunze, folosind un cuțit de paring. Ciupiți fundul frunzelor împreună.
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
1
Tăiați 1 caramel în 3 bucăți egale. Strângeți ușor fiecare piesă pentru a se aplatiza și rotiți între mâini sau pe o suprafață plană într-o frânghie lungă și subțire. Răsuciți capetele pentru a se ondula.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
RolaRola
2
* Glazura de vanilie poate fi înlocuită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
3
Notă: Am testat cu Wilton dimensiuni Multi-cavitate mini dovleac Pan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DovleacDovleac
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În1 h, 34 m.
Porții20
Scor De Sănătate1
Revista