Mini Prăjituri Cu Dovleac-Melasă
Această rețetă servește 20 și costă 68 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 169 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați glazura de vanilie, zahăr brun ferm, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 34 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Mini pâini de dovleac cu gheață cu melasă, Mini Prăjituri Cu Dovleac, și Mini Prăjituri Cu Dovleac.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Bateți untul la viteză medie cu un mixer electric până devine cremos; adăugați treptat zahăr brun, bătând bine.
Adăugați oul, bătând până se omogenizează.
Adăugați dovleacul conservat și melasa, bătând bine.
Combinați făina și următoarele 3 ingrediente; adăugați treptat la amestecul de dovleac, bătând la viteză mică doar până la amestecare. Puneți lingura într-o tigaie de brioșă în formă de dovleac ușor unsă, umplând trei sferturi pline.
Coaceți la 375 timp de 24 până la 26 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie pe grătar 5 minute.
Scoateți din tigaie în grătar și răciți complet (aproximativ 30 de minute).
Tăiați blaturile rotunjite de pe brioșe pentru a le face plate. Inversați brioșele de sus pe brioșele de jos, formând dovleci.
Stropiți glazura peste dovleci. Decorați cu tulpini de Caramel, frunze și viță de vie, dacă doriți.
Tulpina de CARAMEL: Apăsați 1 caramel între degete, prelungind la 1 1/2 până la 2 inci pentru a forma o tulpină. Ondulați ușor tulpina.
Rulați caramelele în pătrate de 2 inci pe o suprafață plană, folosind un sucitor.
Tăiați în frunze, folosind un cuțit de paring. Apăsați ușor vârfurile frunzelor pentru a aplatiza, dacă doriți. Scor frunze, folosind un cuțit de paring. Ciupiți fundul frunzelor împreună.
Tăiați 1 caramel în 3 bucăți egale. Strângeți ușor fiecare piesă pentru a se aplatiza și rotiți între mâini sau pe o suprafață plană într-o frânghie lungă și subțire. Răsuciți capetele pentru a se ondula.
* Glazura de vanilie poate fi înlocuită.
Notă: Am testat cu Wilton dimensiuni Multi-cavitate mini dovleac Pan.