Merele Mini Caramel ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 30. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 145 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Halloween eveniment. Un amestec de unt, sirop de porumb, mere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Cu o lingură scor de 7%, acest fel de mâncare este improvabil. Încercați Mini Mere Caramel, Mini Mere Caramel, și Cum se fac mere Caramel}plăcintă cu mere mere Caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți siropul de porumb, zahărul, untul și 3/4 cană plus 2 linguri. cremă într-un 3-qt. cratiți la foc mediu-mare până când amestecul ajunge la 275 pe un termometru cu bomboane*, aproximativ 15 minute, amestecând des cu termometrul sau cu o lingură de lemn odată ce începe să se rumenească. În timp ce caramelul fierbe, pregătiți ingredientele rămase (va trebui să aveți totul pregătit înainte de a începe Pasul 3).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Porumb
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Unt
Bomboane
Cremă
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu Bomboane
Lingura De Lemn
Termometru De Bucătărie
Tigaie Cu Sos
2
Ungeți o foaie de copt și puneți-o deoparte. Puneți nuci, chipsuri de ciocolată și bomboane pe farfurii individuale și puneți deoparte. Folosind un 1-in. melon baller, tăiați merele în bile (ar trebui să obțineți 8 până la 10 din fiecare măr). Împingeți capătul cel mai gros al unei crenguțe în fiecare bilă de măr prin partea pielii spre centru. Setați pe prosoape de hârtie pentru a absorbi umezeala.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată
Bomboane
Măr
Pepene Galben
Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuțit Pentru Pepene
Prosoape De Hârtie
3
Scoateți caramelul de pe foc când este la 275 și turnați restul de 1/4 cană de smântână, amestecând până se omogenizează foarte mult (se va uni după aproximativ 1 minut) și având grijă la orice caramel stropitor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Cremă
4
Înmuiați bilele de mere în caramel, asigurându-vă că caramelul vine peste marginile pielii și lăsând excesul să picure. Scufundați fundul fiecărei bile în nuci, chipsuri de ciocolată sau bomboane, apoi puneți-le pe foaia de copt să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată
Fâșie De Coajă De Lămâie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Măr
Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
5
* Veți avea nevoie de un termometru precis pentru bomboane. Verificați-l scufundând în apă clocotită; ar trebui să citească 21
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu Bomboane
6
Dacă este cu câteva grade prea mare sau scăzut, gătiți caramelul la câteva grade corespunzătoare mai mult sau mai puțin. Dacă e departe, Ia-ți un termometru nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
7
Faceți înainte: răciți până când este gata de servit, cu până la 3 ore înainte.