Mini Frittatas cu șuncă și brânză
Mini Frittatas cu șuncă și brânză este un fără gluten și primar mâncare de dimineață. Această rețetă face 8 porții cu 46 calorii, 5g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de arpagic, brânză cheddar, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 19%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Rețete similare sunt Mini Frittatas cu șuncă și brânză, Mini Frittate Cu Șuncă Și Brânză, și Mini Frittatas cu șuncă și brânză.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Încălziți o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa; saut 2 minute sau până când este crocant-fraged.
Adăugați șuncă; saut 3 minute.
Se ia de pe foc; se răcește 5 minute.
Combinați ingredientele rămase într-un castron mare; se amestecă cu un tel.
Adăugați amestecul de șuncă, amestecând cu un tel. Se amestecă amestecul în 24 de căni de briose miniaturale acoperite cu spray de gătit.
Coaceți la 350 timp de 20 de minute sau până când este setat.