Mini Frittatas cu șuncă și brânză

Mini Frittatas cu șuncă și brânză
Mini Frittatas cu șuncă și brânză este un fără gluten și primar mâncare de dimineață. Această rețetă face 8 porții cu 46 calorii, 5g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de arpagic, brânză cheddar, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 19%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Rețete similare sunt Mini Frittatas cu șuncă și brânză, Mini Frittate Cu Șuncă Și Brânză, și Mini Frittatas cu șuncă și brânză.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Încălziți o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați ceapa; saut 2 minute sau până când este crocant-fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
4
Adăugați șuncă; saut 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncășuncă
5
Se ia de pe foc; se răcește 5 minute.
6
Combinați ingredientele rămase într-un castron mare; se amestecă cu un tel.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
7
Adăugați amestecul de șuncă, amestecând cu un tel. Se amestecă amestecul în 24 de căni de briose miniaturale acoperite cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
BatetiBateti
8
Coaceți la 350 timp de 20 de minute sau până când este setat.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista