Mini Cupcakes Din Catifea Roșie
Reteta Red Velvet Mini Cupcakes este gata în aproximativ 1 oră și este cu siguranță un excelent vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă servește 48. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 78 calorii. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 62 de mâncăruri și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați cremă de brânză, sare, făină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs valentin zi eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Mini Cupcakes Din Catifea Roșie, Skinny Mini Catifea Roșie Cupcakes, și Red Velvet Valentine Hearts (mini-cupcakes) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. aliniați 48 de cupe mini briose (2 cutii mari sau 4 mici) cu garnituri de hârtie.
Bateți împreună făina, cacao și 1/4 linguriță de sare într-un bol mediu. Bateți împreună uleiul și zahărul granulat la viteză medie-mare cu un mixer de mână într-un bol mare până se combină bine.
Adăugați oul și bateți până se amestecă bine. Bateți în colorantul alimentar și 1/2 linguriță de vanilie.
La viteză mică, adăugați alternativ amestecul de făină și laptele de unt în treimi, începând și terminând cu făina, bătând bine după fiecare adăugare.
Bateți împreună bicarbonatul de sodiu și oțetul într-un bol mic, apoi bateți în aluat până când este complet încorporat.
Folosind o lingură mică de înghețată pulverizată cu spray de gătit antiaderent, împărțiți uniform aluatul între garniturile de cupcake.
Coaceți până când o scobitoare introdusă în centrul unui cupcake iese curată, 18 până la 20 de minute.
Scoateți cupcakes-urile din cutii și răciți-le complet pe un suport de sârmă.
Între timp, bateți crema de brânză într-un castron mare până când este netedă și pufoasă. Cerneti zaharul cofetarilor peste amestec si bateti pana se omogenizeaza. Bateți în restul de 1/4 linguriță sare și 1/2 linguriță vanilie.
Întindeți sau pipetați glazura peste cupcakes-urile răcite.