Această rețetă servește 24 și costă 33 de cenți pe porție. O porție conține 124 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați conserve de caise, zahăr, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Mini Cheesecakes Cu Gem De Caise, Două Prăjituri De Brânză Cu Caise, și Mini Cheesecakes pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați napolitane cu fața plată în jos în căni de brioșe căptușite cu hârtie sau folie; pune deoparte. Într-un castron mare, bateți crema de brânză și zahărul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Cookie-uri Wafer
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De Brioșă
Bol
Folie De Aluminiu
2
Adăugați ouăle, sucul de lămâie și vanilia; bate bine. Umpleți cupele de brioșă cu trei sferturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Vanilie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De Brioșă
3
Se coace la 375 la 17-20 de minute sau până se fixează. Se răcește pe o grătar timp de 20 de minute. Scoateți cu grijă din tigăi pentru a se răci complet. Completați fiecare cheesecake cu 2 lingurițe de conserve. A se păstra la frigider.