Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați mini-brioșe cu dovlecei și afine. Această rețetă vegetariană servește 24 și costă 23 de cenți pe porție. O porție conține 119 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de dovlecei, afine, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Mini Brioșe Cu Dovlecei, Mini Brioșe Cu Mere De Dovlecei, și Mini-Brioșe Cu Dovlecei De Ciocolată.
Instrucțiuni
1
Poziționați rafturile în treimile superioare și inferioare ale cuptorului și preîncălziți la 375 cupe de brioșă cu unt de F. F. (Dacă tigăile nu sunt antiaderente, unt liberal sau pulverizați cu spray de gătit antiaderent).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De Brioșă
Cuptor
2
Într-un castron mare, amestecați împreună făină de grâu universal și integral, cacao, praf de copt, sare și scorțișoară. Se amestecă dovleceii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Scorțișoară
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Pudră De Cacao
Grâu
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Într-un castron mediu, amestecați ouăle și zahărul brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Bateți în smântână și ulei. Îndoiți amestecul umed în uscat până când se combină (nu amestecați prea mult). Îndoiți ușor afine și nuci pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine
Smântână
Nuci Pecan
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
5
Împărțiți aluatul între căni de briose, umplând fiecare cană cu 3/4.
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De Brioșă
6
Coaceți până când auriu închis deasupra și scobitoarea introdusă în centru iese curată, 10 până la 12 minute. Se răcește în tigaie pe raft 10 minute, apoi se servește cald sau se întoarce pe raft pentru a se răci complet. (Brioșele pot fi făcute cu până la 3 zile înainte și depozitate într-un recipient etanș la temperatura camerei sau congelate într-un recipient etanș până la 2 săptămâni. Dezghețați în frigider, apoi reîncălziți, dacă doriți, înveliți în folie în cuptorul de 300 F 7 până la 10 minute.)