Mini Briose Cu Pâine De Porumb Jalapeimbroko

Mini Briose Cu Pâine De Porumb Jalapeimbroko
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete din sud, așa că încercați mini brioșe cu pâine de porumb Jalapeincroo. Pentru 14 cenți pe porție, primești o masă de dimineață care servește 6. O porție conține 124 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 26 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de canolan, ardei jalape, ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 22%. Încercați Brioșe De Pâine De Porumb Jalape 6oro, Mini câini de porumb Jalapeno și mușcături de câine de porumb {fără gluten}, și Briose De Porumb Jalapeincrouro pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Se amestecă ușor făina de porumb albă care se ridică în cupe de măsurare; nivelați cu un cuțit și puneți-l într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Porumb AlbăFăină De Porumb Albă
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Combinați zeama, ardeiul jalapeo, uleiul și oul într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Se toarnă amestecul de zară în amestecul de făină de porumb; se amestecă doar până se combină. Înveliți 12 căni de briose în miniatură cu spray de gătit; bateți lingura uniform în cupe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Jumătăți De Biscuiți GrahamJumătăți De Biscuiți Graham
5
Coaceți la 425 timp de 17 minute sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
6
Scoateți imediat din tigăi; serviți cald.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este RELAX Riesling. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
RELAX Riesling
RELAX Riesling
Din podgoriile din regiunea viticolă Mosel, acești struguri Riesling se coc în ardezie și sol mineral și sunt recoltați pe baza gustului și maturității lor optime. Fermentat la rece în rezervoare din oțel inoxidabil, acest vin aduce o aciditate naturală, oferind un echilibru perfect, care este răcoritor de crocant și vă lasă gura udată pentru mai mult.RELAX Riesling este fermentat ușor uscat, cu un buchet minunat de fructe și arome intense de mere și piersici, cu doar un indiciu de citrice.Relaxați-vă Riesling este delicios pe cont propriu! Dar se împerechează perfect cu o varietate de alimente, de la fructe de mare la grătar și păsări de curte la mâncăruri asiatice picante și salate proaspete.
DificultateNormal
Gata În26 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Bucătăriide sud
Revista