Minge de șuncă și brânză
Mingea de șuncă și brânză este o fără gluten și primar rețetă cu 32 de porții. O porție conține 24 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți șuncă, iaurt, ceapă verde și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta funcționează cel mai bine ca un Hor d ' oeuvre, și se face în aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o nu atât de mare scor spoonacular de 23%. Rețete similare includ Glisoare de șuncă și brânză Hawaiană, Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, și Ham și brânză hash caserola maro.
Instrucțiuni
Bateți crema de brânză și iaurtul într-un castron mare cu un mixer la viteză medie până se omogenizează. Se amestecă brânza Cheddar, șunca, ceapa, hreanul și muștarul. Acoperiți și răciți cel puțin 1 oră.
Formați amestecul de brânză într-o bilă și presărați pătrunjel. Apăsați ușor pătrunjelul în bilă de brânză. Înfășurați mingea de brânză în folie de plastic rezistentă și răciți.
Serviți cu legume feliate sau biscuiți de grâu integral (legume și biscuiți care nu sunt incluși în analiză).