Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Green Minestrone. Această rețetă servește 4 și costă 2,23 USD pe porție. O porție conține 361 calorii, 14g de proteine, și 14g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de țelină, sare, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Minestronă Verde, Minestronă Verde, și Minestrone Verde De Primăvară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, încălziți uleiul la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați ceapa, feniculul, țelina și 1/4 linguriță de sare. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand legumele incep sa se inmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
țelină
Fenicul
Ceapă
Sare
3
Adăugați cartofii, bulionul, apa, restul de 1 1/4 lingurițe de sare și piperul. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți timp de 5 minute. Se amestecă pastele și se fierbe timp de 5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Piper
Bulion
Paste
Apă
Sare
4
Adăugați ciorba elvețiană și spanacul și aduceți supa la foc mic. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand verdele se ofilesc si pastele sunt fragede, cu aproximativ 5 minute mai mult. Se amestecă parmezanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard Elvețian
Parmezan
Spanac
Verzii
Paste
Supă
5
Variații
6
Veți avea nevoie de un total de opt căni de verdeață mărunțită pentru această supă. Utilizați una sau orice combinație dintre următoarele: chard elvețian,spanac, escarole, varză verde sau kale. Cu cât mai multă varietate, cu atât mai bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză Verde
Chard Elvețian
Escarola
Spanac
Verzii
Kale
Supă
7
Recomandare de vin: cel mai bun pariu cu toate aceste verzi este un roșu fermecător, Fructat, cum ar fi un Beaujolais sau Valpolicella. Aromele strălucitoare de fructe de pădure vor contrasta și vor evidenția legumele.