Minestrone De Vită

Minestrone De Vită
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Minestrone de vită. Această rețetă servește 10 și costă 1,22 USD pe porție. Această supă are 157 calorii, 12g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână ceapă, apă, țelină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 17 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Minestrone consistent de vită, paste și spanac, Bulionul de legume și Minestrone-le bouillon de L. L. L. gumes et la minestrone, și Minestronă.

Instrucțiuni

1
Încălziți un cuptor olandez mare la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Adăugați carne de vită; gatiti pana se rumeneste, amestecand sa se marunteasca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
3
Îndepărtați carnea de vită cu o lingură cu fante, lăsând picături în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
TigaieTigaie
4
Gatiti ceapa si urmatoarele 3 ingrediente in tigaie la foc mediu 10 minute; se amestecă frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați bulion de pui și următoarele 5 ingrediente. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
6
Se amestecă dovleceii și pastele; se aduce la foc mic la foc mediu. Gatiti, neacoperit, 15-20 de minute sau pana cand pastele sunt fragede. Întoarceți carnea de vită în tigaie; gatiti 5 minute sau pana se incalzeste bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
PastePaste
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Casan Emma Chianti Classico cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Casa Emma Chianti Classico
Casa Emma Chianti Classico
Casa Emma Chianti Classico D. O. C. G este un vin elegant, cu un buchet floreal și note de cireșe. Are o prospețime echilibrată, o structură bună și taninuri catifelate. Îmbătrânit timp de 1 an în butoaie de 500 De Litri, are o culoare roșu rubiniu intens cu reflexe violet. Cu un finisaj persistent, cu aciditate și mineralitate bună, este perfect pentru a se împerechea cu paste și mezeluri.
DificultateExpert
Gata În1 h, 17 m.
Porții10
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista