Migdale Spaniole

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete europene, așa că încercați migdalele spaniole. O porție conține 92 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 16. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre foarte accesibil. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. Mergeți la magazin și ridicați paprika, ulei de măsline extravirgin, chimen măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare sunt Nibbles spaniole: măsline fierbinți cu citrice și condimente, migdale Marconan, boia de ardei prăjită, Tortilla Spaniolă (Omletă Spaniolă De Cartofi), și Spaniolă Freca.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 30
Combinați uleiul de măsline, ardeiul, sarea, chimenul și migdalele într-un castron mare; răspândiți uniform într-un singur strat pe o foaie de copt căptușită cu pergament.
Coaceți la 300 timp de 35 de minute.
Scoateți din cuptor; se răcește la temperatura camerei.