Migas-Stil Central Texas

Migas-Stil Central Texas
Nevoie de un fără gluten morn meal? Migas-stilul Central Texas ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Pentru $1.88 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 3 porții cu 724 calorii, 26g de proteine, și 46G de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ardei jalapeno-semințe îndepărtate-fin, ceapă-fin, tortilla de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare europeană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 10 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Central Texas Slaw, Texas Migas, și Afumat, condiment frecat, piept în stil Texas pe pâine prăjită din Texas.

Vin recomandat: Tempranillo, Albarino, Grenache

Tempranillo, Albarino și Grenache sunt alegeri excelente pentru spaniolă. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Hacienda Lopez De Haro Tempranillo cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Hacienda Lopez De Haro Tempranillo
Hacienda Lopez De Haro Tempranillo
Îmbătrânirea sa scurtă, 3-4 luni în butoaie NOI, asigură complexitatea vinului, însoțind fructele roșii și aromele de lemn dulce tipice soiului. Un vin gustos, bogat în gusturi fructate, cu o structură dulce de tanin care lasă un postgust lung.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții3
Scor De Sănătate13
Revista