Miere și curry-Squash glazurat
Miere și curry-glazurate Squash este un fără gluten, primar și vegetarian farfurie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 448 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.76 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 15 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați squashes de iarnă, pudră de chile Chipotle, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 79%. Rețete similare includ Miere și curry-Squash glazurat, Miere-Curry miel glazurat cu struguri prăjiți și afine, și Miere Chipotle Glazurate Butternut Squash.
Instrucțiuni
Pregătiți grătarul pentru gătit indirect la foc mediu.
Spălați dovleceii sub apă rece. Folosind un cuțit greu și ascuțit, tăiați capetele fiecărei dovlecei și apoi tăiați fiecare dovlecel în 4 sau 6 bucăți. Folosind o lingură, scoateți și aruncați semințele și pulpa.
Așezați bucățile de dovlecei pe o tigaie și ungeți carnea cu uleiul. Condimentează după gust cu sare și piper.
Curățați grătarele de gătit. Grătați bucățile de dovlecei, pielea în jos, la foc mediu indirect, cu capacul închis, timp de aproximativ 30 de minute.
Într-o cratiță mică la foc mediu, combinați ingredientele glazurii și gătiți până când untul este topit și glazura este netedă, aproximativ 2 minute, amestecând des.
După primele 30 de minute de gătit, întoarceți bucățile de dovlecei în tigaia cu foi. Închideți capacul grătarului pentru a menține căldura în interior.
Ungeți carnea cu glazura, întoarceți dovlecelul la grătar și continuați să prăjiți la foc mediu indirect, cu capacul închis cât mai mult posibil, până când este moale și fraged, 30 până la 40 de minute, glazurând la fiecare 15 până la 20 de minute. Condimentați cu mai multă sare, dacă doriți.
Stropiți cu glazura rămasă și serviți cald.