Miere-Tamarind Copil Coaste Spate
Miere-Tamarind Baby Back Ribs ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete principale. Această rețetă face 4 porții cu 1157 calorii, 116g de proteine, și 70g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.16 pe portie, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Dacă aveți concentrat de tamarind, r, sare și piper kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor super spoonacular de 80%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Coaste din spate pentru bebeluși fierte cu bere cu sos de portocale-Tamarind, Ghimbir și miere copil coaste spate, și Coaste din spate pentru Bebeluși glazurate cu miere cu marinată de whisky.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 27
Tapetați o foaie de copt cu margini cu folie.
Puneți coastele pe foaia de copt și condimentați pe ambele părți cu sare și piper negru.
Coaceți coastele, cu carnea în sus, timp de 2 1/2 ore sau până se înmoaie.
Între timp, într-un robot de bucătărie, amestecați mierea, ketchup-ul, sosul de soia, ghimbirul, tamarindul, usturoiul și pasta de chile până se omogenizează.
Creșteți temperatura cuptorului la 45
Scurgeți grăsimea de pe foaia de copt.
Ungeți coastele cu sosul de grătar. Prăjiți coastele, cu partea osoasă în sus, timp de 10 minute, până se rumenesc bogat. Întoarceți coastele, periați cu mai mult sos și prăjiți timp de 5 minute, până se rumenesc.
Ungeți coastele cu sosul de grătar rămas și prăjiți-le timp de 5 minute mai mult, până se rumenesc profund și lucios.
Se transferă pe o tăietură și se lasă să stea 5 minute.
Tăiați rafturile în coaste și serviți.