Miere Orange BBQ pui
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați puiul BBQ Honey Orange. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 26g de grăsime, și un total de 356 calorii. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă $1.19 pe portie. Această rețetă este plăcută de 49 de gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți coajă de portocală, sosul bbq al lui neely, muștarul dijon și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Miere Orange BBQ pui, Miere De Pui Portocaliu, și Miere Portocaliu Susan Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Amestecați sucul de portocale, uleiul de măsline, sosul fierbinte, muștarul și coaja de portocală împreună într-un bol mare.
Adăugați puiul și aruncați pentru a combina. Se acoperă cu folie de plastic și se lasă la marinat cel puțin 1 oră și până peste noapte la frigider.
Pregătiți grătarul la foc mediu direct.
Lăsați puiul să ajungă la temperatura camerei înainte de grătar.
Scurgeți puiul din marinată și uscați-l. Grătați pe fiecare parte timp de 5 minute, apoi întoarceți focul la mediu-mic și acoperiți capacul grătarului. Continuați să gătiți puiul până când este gătit, încă aproximativ 25 de minute.
În timp ce puiul se gătește, topiți untul într-o cratiță mică pe grătar.
Bateti in miere, suc de portocale, sos BBQ, coaja, muștar și ienibahar. Rezervați o parte din glazură într-un ramekin mic pentru servire.
Ungeți bucățile de pui cu glazură, apoi întoarceți puiul, glazurați partea în jos și gătiți timp de 2 minute.
Ungeți a doua parte a puiului cu glazură și răsturnați din nou. Continuați să gătiți încă 3 minute.
Scoateți puiul de la grătar pe un platou și serviți cu glazură rezervată.