Miere-Lime roșu Snapper pentru două
Rețeta de miere-Lime Red Snapper pentru doi poate fi făcută în aproximativ 20 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 441 calorii. Pentru $ 4.06 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Mergeți la magazin și ridicați file de snapper, miere, suc de lămâie cheie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar dieta. Funcționează bine ca fel principal. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Miere-Lime Roșu Snapper, Snapper roșu cu coriandru, usturoi și var, și Roșu Snapper en Papillote cu Vinaigrette Cilantro-Lime.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați sucul de lămâie și mierea.
Se toarnă 1/2 cană într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adăugați peștele. Sigilați punga și întoarceți-o la strat; la frigider până la 1 oră.
Așezați amestecul rămas într-o cratiță mică; pus deoparte.
Scurgeți peștele și aruncați marinada.
Presărați fileurile cu pudră de chili; așezați pe o tigaie de carne unsă.
Se fierbe 4-6 in. de la foc timp de 12-15 minute sau până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță. Între timp, aduceți amestecul rezervat de suc de lămâie la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe, neacoperit, până se reduce la jumătate. Lingura peste fileuri.
Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner
Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru Red Snapper. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este le Cadeau Vineyard Rocheux Pinot Noir. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 49 de dolari.
Le Cadeau Vineyard Rocheux Pinot Noir