Miere-Lime roșu Snapper pentru două

Miere-Lime roșu Snapper pentru două
Rețeta de miere-Lime Red Snapper pentru doi poate fi făcută în aproximativ 20 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 441 calorii. Pentru $ 4.06 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Mergeți la magazin și ridicați file de snapper, miere, suc de lămâie cheie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar dieta. Funcționează bine ca fel principal. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Miere-Lime Roșu Snapper, Snapper roșu cu coriandru, usturoi și var, și Roșu Snapper en Papillote cu Vinaigrette Cilantro-Lime.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați sucul de lămâie și mierea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Se toarnă 1/2 cană într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adăugați peștele. Sigilați punga și întoarceți-o la strat; la frigider până la 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
3
Așezați amestecul rămas într-o cratiță mică; pus deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
4
Scurgeți peștele și aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
5
Presărați fileurile cu pudră de chili; așezați pe o tigaie de carne unsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
6
Se fierbe 4-6 in. de la foc timp de 12-15 minute sau până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță. Între timp, aduceți amestecul rezervat de suc de lămâie la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe, neacoperit, până se reduce la jumătate. Lingura peste fileuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire

Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru Red Snapper. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este le Cadeau Vineyard Rocheux Pinot Noir. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 49 de dolari.
Le Cadeau Vineyard Rocheux Pinot Noir
Le Cadeau Vineyard Rocheux Pinot Noir
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate30
Revista