Miere Ghimbir Balsamic Sfeclă Glazurată
Sfecla glazurată balsamică cu ghimbir de miere ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 125 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 12 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de oțet balsamic, frunze de busuioc, ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 54 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Miere-balsamic glazurate sfeclă prăjită & morcovi, Miere-Balsamic Glazurate Sfeclă Prăjită & Morcovi, și Sfeclă Balsamică-Miere.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade.
Așezați sfecla într-o tigaie rezistentă la cuptor cu părțile laterale, cum ar fi o tigaie pentru tort. Stropiți în aproximativ 1/4 cană de apă și sigilați blatul cu folie de aluminiu.
Se introduce la cuptor și se prăjește până se înmoaie, aproximativ 45 de minute. Testați străpungând o sfeclă cu un cuțit ascuțit - ar trebui să alunece chiar înăuntru.
Scoateți sfecla din cuptor și lăsați să gătească câteva minute, suficient pentru a le manipula confortabil. Cojiți sfecla folosind un cuțit ascuțit sau distrați-vă puțin și pur și simplu alunecați pielea folosind mâinile. (O experiență de bucătărie foarte senzuală!) Sfecla rece nu se va curăța ușor, așa că asigurați-vă că faceți acest lucru în timp ce sfecla este încă caldă. Feliați sfecla în bucăți. În acest moment aveți opțiunea de a refrigera sfecla până când sunteți gata să le folosiți.
Încălziți untul la foc mediu într-o tigaie mare și adăugați ghimbirul. Gatiti ghimbirul timp de un minut sau doua, pana cand devine parfumat.
Adăugați sfecla și balsamicul și amestecați. Când sfecla este fierbinte și glazurată, testați dulceața.
Adăugarea de miere și creșterea dulceaței acestui fel de mâncare este o modalitate bună de a introduce sfecla celor care urăsc.
Se ia de pe foc și se servește fierbinte. Alternativ, aceste sfeclă sunt, de asemenea, foarte bune servite la temperatura camerei ca salată.