Miere De Susan Tilapia

Miere de susan Tilapia ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 7,64 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 65g de proteine, 43G de grăsime, și un total de 723 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână miere, tilapia, sos de soia și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma susanul, puteți urma acest fel principal cu Susan Fragil ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este grozav. Încercați Miere-degete de pui teriyaki cu semințe de susan cu tăiței de celofan de susan și mazăre, Legume prăjite Tilapian și ghimbir-Susan, și Semifreddo cu miere de flori sălbatice cu napolitane de susan cu miere pentru rețete similare.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant
Tilapia funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio]()
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.