Miere De Muștar De Pui

Miere De Muștar De Pui
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Puiul cu muștar de miere ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 6. Pentru $ 4.88 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1556 calorii, 113g de proteine, și 100g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați pui, muștar dijon, piper măcinat grosier și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Covrig de muștar cu miere salată de pui cu crustă cu sos picant de muștar cu miere, Buzunare de pui cu miere Dijon cu baie cremoasă de muștar cu miere, și Miere De Muștar De Pui.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Pe 2 foi mari de copt cu margini, aruncați puiul și uleiul de măsline; condimentează cu sare. Prăjiți până aproape fierte, aproximativ 20 de minute pentru sâni și 25 de minute pentru picioare, coapse și aripi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
3
Se toarnă grăsimea de pe foile de copt. Preîncălziți broilerul și poziționați un raft chiar sub centru.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
4
Într-o cratiță, aduceți mierea, muștarul, piperul și un vârf de sare la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
5
Pe 1 din foile de copt, aruncați tot puiul cu amestecul de miere. Întoarceți pielea de pui cu fața în jos și fierbeți timp de aproximativ 5 minute, ungând cu mierea și schimbând foaia de copt, după cum este necesar, până când bucățile se rumenesc. Întoarceți pielea de pui cu fața în sus și fierbeți timp de 5 minute mai mult, ungând ocazional. Puiul se face când este gătit și pielea este profund glazurată, dar nu înnegrită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
6
Transferați puiul într-un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
7
Turnați sucurile de pe foaia de copt într-un vas termorezistent și îndepărtați grăsimea.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
8
Serviți puiul, trecând sucurile pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate27
Revista