Miere De Muștar De Pui
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Puiul cu muștar de miere ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 6. Pentru $ 4.88 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1556 calorii, 113g de proteine, și 100g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați pui, muștar dijon, piper măcinat grosier și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Covrig de muștar cu miere salată de pui cu crustă cu sos picant de muștar cu miere, Buzunare de pui cu miere Dijon cu baie cremoasă de muștar cu miere, și Miere De Muștar De Pui.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Pe 2 foi mari de copt cu margini, aruncați puiul și uleiul de măsline; condimentează cu sare. Prăjiți până aproape fierte, aproximativ 20 de minute pentru sâni și 25 de minute pentru picioare, coapse și aripi.
Se toarnă grăsimea de pe foile de copt. Preîncălziți broilerul și poziționați un raft chiar sub centru.
Într-o cratiță, aduceți mierea, muștarul, piperul și un vârf de sare la fiert.
Pe 1 din foile de copt, aruncați tot puiul cu amestecul de miere. Întoarceți pielea de pui cu fața în jos și fierbeți timp de aproximativ 5 minute, ungând cu mierea și schimbând foaia de copt, după cum este necesar, până când bucățile se rumenesc. Întoarceți pielea de pui cu fața în sus și fierbeți timp de 5 minute mai mult, ungând ocazional. Puiul se face când este gătit și pielea este profund glazurată, dar nu înnegrită.
Transferați puiul într-un platou.
Turnați sucurile de pe foaia de copt într-un vas termorezistent și îndepărtați grăsimea.
Serviți puiul, trecând sucurile pe lateral.