Miel și ardei la foc mic
Miel fiert la foc mic și ardei este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. Pentru $ 4.26 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 264 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână ardei gras, ceapă, usturoi praf și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma vinul roșu sec, puteți urma acest fel principal cu Pinot Noir Negrese ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 80%. Rețete similare includ Gambe De Miel La Foc Mic, Miel usturoi cu ardei și cuscus, și Ardei umpluți cu miel și vinete.
Instrucțiuni
Înveliți ardeiul gras și ceapa cu spray de gătit.
Puneți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Adăugați ardeiul gras și ceapa; se prăjește 2 minute.
Se scoate din tigaie și se lasă deoparte. Înveliți ambele părți ale mielului cu spray de gătit; adăugați mielul în tigaie și gătiți 3 minute pe fiecare parte.
Combinați vinul și restul de 3 ingrediente, amestecând bine.
Se toarnă peste miel; se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Gatiti 6 minute sau la gradul dorit de coacere, intorcand mielul o data si amestecand ocazional.
Transferați mielul într-un platou de servire. Se amestecă legumele în amestecul de vin; gatiti pana se incalzeste bine, amestecand ocazional. Lingurați legumele peste miel.