Miel la grătar cu coriandru
Mielul la grătar cu coriandru ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Pentru $ 4.83 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 459 calorii, 47G de proteine, și 23g de grăsime pe porție. Dacă aveți crenguțe de coriandru, coriandru, frunze de dafin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 72%. Încercați Picior de miel la grătar, Miel La Grătar, și Cotlete De Miel La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într - un vas de copt de 9 x 13 inci, amestecați vin, sos de soia, ulei, usturoi, coriandru tocat și frunze de dafin.
Întindeți mielul deschis în marinată și întoarceți-l pentru a acoperi. Acoperiți și răciți, transformând carnea ocazional, cel puțin 4 ore sau până la 1 zi.
Ridicați mielul din marinată (rezervați marinada) și așezați plat (deschis) pe un grătar pe un pat solid de cărbuni medii sau la foc mediu pe un grătar cu gaz (puteți ține mâna la nivelul grătarului doar 4 până la 5 secunde). Închideți capacul pe grătarul cu gaz. Gătiti, întorcându-vă după cum este necesar pentru a rumeni uniform carnea, până când un termometru introdus în partea cea mai groasă este de 135 până la 140 pentru rare, 30 până la 45 de minute; porțiunile subțiri vor fi bine făcute.
Periați carnea ocazional cu marinată până în ultimele 10 minute de gătit.
Transferați carnea într-un platou, păstrați-o caldă și lăsați să se odihnească 5 până la 15 minute.
Se ornează cu crenguțe de coriandru. Tăiați subțire carnea.
Se adaugă sare și piper după gust.