Miel grecesc la grătar cu tzatziki

Miel grecesc la grătar cu tzatziki
Dacă doriți să adăugați mai multe Marea Mediterană rețete în cutia de rețete, mielul grecesc la grătar cu tzatziki ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru $ 4.55 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 52G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 416 calorii. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 122 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Dacă aveți la îndemână pulpă de miel, frunze de cimbru, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 96%, care este minunat. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Burgeri de miel grecesc cu sos Tzatziki, Cursoare grecești de chiftele de miel cu Tzatziki, și Găini și dovlecei Cornish ușor la grătar cu marinată grecească, Tzatziki și salată grecească.

Instrucțiuni

1
Puneți usturoiul într-o pastă cu un pistil și mortar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
2
Se amestecă cu uleiul de măsline, sucul de lămâie, oregano, cimbru și dafin și se condimentează cu puțină sare și mult piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Așezați mielul într-un vas mare de porțelan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
4
Se toarnă marinada peste miel și se masează în carne. Lăsați mielul cel puțin 1 oră la temperatura camerei sau mai mult la frigider, dar nu mai mult decât peste noapte sau carnea va deveni prea moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
Pentru a găti mielul, aprindeți grătarul sau încălziți cuptorul la 220C / 200C ventilator / gaz
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Pentru a găti pe grătar, așteptați ca cărbunii să devină cenușii, apoi așezați mielul pe grătar și gătiți timp de 15 minute pe fiecare parte pentru carnea roz sau 20 de minute pe fiecare parte pentru bine făcută. Pentru a găti la cuptor, așezați mielul într-o formă de prăjire superficială și prăjiți timp de 30 de minute pentru roz sau 40 de minute pentru bine făcut, întorcând mielul la jumătate. Lăsați carnea să se odihnească timp de 10 minute înainte de a sculpta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Între timp, faceți tzatziki. Radeți grosolan castravetele, presărați cu un vârf de sare și stoarceți tot lichidul. Sfat într-un castron cu iaurtul, usturoiul și menta și amestecați bine. Tăiați mielul în felii groase și serviți cu tzatziki învelit în pâine caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
TzatzikiTzatziki
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat

Vin recomandat: Agiorgitiko, Assyrtiko, Moschofilero

Greaca funcționează foarte bine cu Agiorgitiko, Assyrtiko și Moschofilero. Dacă îți vine să mergi în greacă cu mâncarea ta grecească, assyrtiko și moschofilero sunt ambele vinuri albe minunate de asortat cu pui, fructe de mare etc. Agiorgitiko este un roșu corpolent potrivit pentru carne prăjită și miel. Skouras Saint George Agiorgitiko cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Skouras Sfântul Gheorghe Agiorgitiko
Skouras Sfântul Gheorghe Agiorgitiko
Zmeura coaptă și fructele de prune damson se amestecă pe gust cu note de vanilie și nucșoară.Această mulțime-pleaser este un meci mare pentru carne de porc prăjită. Vă rugăm să serviți cu o ușoară răcire.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate63
Revista