Miel Fript Bătut
Mielul fript este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 345 calorii, 45g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $4.42 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de miere, coajă de tei, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma coaja de var, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Cheie De Var ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Paște. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Miel Bătut, Picior De Miel Bătut, și Kebaburi De Miel Bătute pentru rețete similare.