Miel cu sos de ananas și mentă

Miel cu sos de ananas și mentă
Miel cu sos de ananas și mentă este un fel principal care servește 6. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară are 755 de calorii, 25 g de proteine și 64 g de grăsime per porție. Pentru 5,03 USD per porție, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 11 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă de la Foodnetwork necesită miel, căței de usturoi, ananas și ulei de măsline. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 78%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cotlete de miel la grătar cu salsa de ananas și mentă, Cotlete de miel la grătar cu salsa de ananas și mentă și Cotlete de miel cu sos de mentă.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Tăiați excesul de grăsime de pe rafturile de miel și asezonați, după gust, cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
4
Încinge 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-înalt și pune rafturile în tigaia fierbinte, cu partea grasă în sus. Se prăjește până se rumenește, apoi se răstoarnă și se prăjește pe partea grasă până se rumenește. Ridicați rafturile în tigaie, încrucișând oasele cu partea grasă în afară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Pune tava la cuptor pentru a se prăji până când temperatura internă atinge 130 de grade F pe un termometru cu citire instantanee, aproximativ 15 până la 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Scoateți tava din cuptor și lăsați mielul să se odihnească pe o masă de tăiat cel puțin 5 minute. Tăiați în cotlete simple sau duble (2 oase de coastă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Pentru a face sosul, tocați mărunt ananasul, rezervând orice suc care se eliberează (ar trebui să semene cu ananasul zdrobit din conserva).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ananas ZdrobitAnanas Zdrobit
(amestec Cubanez De Condimente)(amestec Cubanez De Condimente)
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
8
Se încălzește restul de 1 lingură de ulei de măsline într-o cratiță la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
9
Adăugați usturoiul și gătiți până se înmoaie, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
10
Adăugați ananasul și sucul acestuia, pachetul de mentă și apă în cratiță și fierbeți la foc mic până când ananasul se descompune și lichidul s-a îngroșat, aproximativ 40 până la 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(amestec Cubanez De Condimente)(amestec Cubanez De Condimente)
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
11
Scoateți pachetul de mentă și aruncați-l; se amestecă menta tocată în sos și se transferă într-un bol de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
12
Serviți cotletele de miel pe un platou acoperit cu sos de ananas mentă pus deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Salote Mari8 Salote Mari
(amestec Cubanez De Condimente)(amestec Cubanez De Condimente)
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții6
Scor De Sănătate25
Revista