Midii Picante De Fasole Neagră

Midii Picante De Fasole Neagră
Midii picante de fasole neagră ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,83 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 21g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 520 calorii. Un amestec de midii, sare, ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până limes ai putea urma acest curs principal cu Granita De Pepene Verde ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Fierbinte și picant Negru Bean Dip, Picant Negru Bean Dip, și Picant Negru Bean Dip pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Crustacee în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ați putea încerca este la Crema Russian River Chardonnay. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.
La Crema Russian River Chardonnay
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Revista