Midii cu ceapa rosie, cidru & CR aproxme fra aprox. che

Midii cu ceapa rosie, cidru & CR fra fra fra ar putea fi o reteta buna pentru a extinde repertoriul hor d ' oeuvre. Această rețetă face 2 porții cu 534 calorii, 33g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru $3.61 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food are 17 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Cap de la magazin și ridica cidru, cățel de usturoi, jumătate de grăsime CR gros fra fra FRA, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este excelent. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Somon afumat încăierare cu marar, ceapa rosie si Cr fra fra, Latkes de cartofi de sfeclă și ceapă roșie cu piure de morcovi și cremă de hrean și chimen Fraiche, și Carne de vită BBQ cu cartofi Creme Fraiche, mazăre de unt brun cu șalotă și inele de ceapă roșie.
Instrucțiuni
Pregătiți midii. Frecați-le pentru a îndepărta balanele și îndepărtați barba, apoi aruncați-le pe cele deteriorate sau care nu se vor închide atunci când sunt lovite.
Topiți untul într-o tigaie mare și gătiți ceapa timp de 3-4 minute, apoi adăugați usturoiul.
Se toarnă cidrul și se presară în salvie, apoi se aduce la fierbere. Reduceți focul la foc mic și gătiți până se reduce la jumătate.
Adăugați midii, acoperiți și gătiți la foc mediu (agitând tigaia ocazional) timp de 3-4 minute până când s-au deschis. Ridicați midiile într-un castron și păstrați-le la cald.
Bubble lichidul de gătit în tigaie timp de 2 minute, apoi amestecați cu grijă în crme frache.
Se încălzește și se toarnă peste midii pentru a servi.