Midii cu ardei roșu și Chorizo ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 374 calorii. Pentru $2.58 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați cârnați chorizo vindecați, ardei gras, coriandru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma pene de var, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Var Cu Cheie Congelată ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ingredientul Secret (Chorizo): Chorizo-midii aburite și scoici cu fasole albă, Queso Fundido con Chorizo Verde Y Rajas (brânză topită cu Chorizo verde și fâșii de piper prăjit), și P. E. I. midii cu Chorizo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare și adâncă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați chorizo și sotati 3 minute sau până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
3
Se adaugă ardeiul gras, ceapa și usturoiul și se fierbe 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei Rigatoni Uscati
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4
Adăugați vin, boia și sare; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți focul la minim și fierbeți 5 minute sau până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
(tub Mare)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Creșteți căldura la mediu-mare și adăugați midii. Acoperiți și gătiți 2 minute sau până când midii se deschid. Aruncați orice care nu se deschide. Se amestecă coriandru. Lingurați midii, sosul și legumele în 4 boluri de servire puțin adânci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Cutie De Spaghete Uscate
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn Dulce
6
Serviți imediat cu pene de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De Var
7
Se toarnă: albii citrici se împerechează bine cu alimentele picante. Pentru acest fel de mâncare, Edward Peterman de la Domaine Select Wine Estates sugerează Villa Sparina Gavi di gavio.
Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca la crema Russian River Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.