Midii Coapte Umplute

Midii Coapte Umplute
Midii coapte umplute necesită aproximativ 35 minute de la început până la sfârșit. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 94 calorii. Această rețetă servește 20. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Nu o mulțime de oameni într-adevăr a plăcut acest hor d ' oeuvre. Dacă aveți la îndemână lămâie, roșii Rome, usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt Midii Coapte Umplute, Midii Umplute La Cuptor, și Tahong la cuptor (midii coapte cu topping de Mayo-Chili).

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Debeard și curățați foarte bine exteriorul cojilor de midii (acestea vor fi folosite ulterior pentru service).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
3
Într-un cuptor olandez din fontă la foc mare, adăugați 1 lingură de ulei de măsline, usturoi, fulgi de ardei roșu, vin alb și cimbru. Aduceți vinul la foc mic și adăugați midii. Acoperiți bine și gătiți până când toate midiile s-au deschis, 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
4
Scoateți midii din oală, aruncând orice care nu s-a deschis, iar când este suficient de rece pentru a se manipula, scoateți carnea și tocați. Clătiți cojile și lăsați-le deoparte pentru service. Se strecoară lichidul din vas și se rezervă. Ștergeți cuptorul olandez curat cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
5
Așezați oala la foc mediu-mare, adăugați uleiul de măsline rămas și, când străluciți, adăugați ceapa și ardeii grași și sotati până când ceapa abia începe să se caramelizeze, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Adăugați serrano, usturoiul rămas și roșiile și gătiți timp de 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
7
Adăugați untul și făina. Odată ce untul se topește, încorporați încet laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
8
Adăugați lichidul de gătit rezervat din midii, puțin câte puțin, până când amestecul este cremos, dar nu curge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
9
Adăugați midiile tocate și adăugați treptat 1 cană panko, după cum este necesar, și amestecați ușor pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
10
Preîncălziți cuptorul pentru a fierbe și reglați suportul la 6 inci sub element.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
11
Separați, clătiți și uscați cojile de midii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
12
Întindeți sarea de rocă uniform într-un platou de servire rezistent la cuptor. Umpleți cojile de midii cu 2 până la 3 linguri de amestec midii-legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De RocăSare De Rocă
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
13
Așezați ceașca rămasă de panko într-un castron sau farfurie puțin adâncă și întindeți-o. Rotiți ușor cojile umplute în panko. Cuibărește midii umpluți în sarea de rocă de pe platoul pregătit. Se condimentează cu nucșoară, sare și piper, se pune sub broiler și se fierbe până se rumenesc și Bulbuc, 2 până la 3 minute, urmărind cu atenție pentru a evita arderea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Sare De RocăSare De Rocă
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
14
Presărați pătrunjelul Italian tocat, strecurați câteva pene de lămâie peste midii și garnisiți cu pene de lămâie rămase și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel Cu Frunze PlatePătrunjel Cu Frunze Plate
Pană De LămâiePană De Lămâie
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca retrospectiv vinuri Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Vinuri Retrospective Chardonnay
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru din 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.
DificultateExpert
Gata În35 m.
Porții20
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista