Midii coapte crocante
Crunchy midii coapte este un Hor d ' oeuvre care servește 4. O porție conține 1015 calorii, 36g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 47 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 29 minute. Un amestec de midii în coji, unt de usturoi și pătrunjel, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 84%, ceea ce este remarcabil. Încercați Tahong la cuptor (midii la cuptor cu Topping de Mayo-Chili), Midii Umplute La Cuptor, și Midii Coapte Umplute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Frecați midiile și scoateți orice barbă. Clătiți în mai multe schimbări de apă rece, apoi aruncați orice este deschis și nu se închide atunci când este lovit de partea chiuvetei.
Scurgeți midiile și puneți-le într-o tigaie mare cu un strop de apă. Aduceți la fierbere, apoi acoperiți tigaia, agitând ocazional, până când midiile sunt deschise, aceasta va dura 2-3 minute.
Scurgeți bine, apoi aruncați orice rămâne închis.
Încălziți grătarul la mare.
Se amestecă firimiturile și coaja.
Scoateți o parte a fiecărei cochilii, apoi întindeți puțin unt pe fiecare midie. Puneți pe o tavă de copt și presărați cu miezuri. Grătiți timp de 3-4 minute până când sunt crocante.