Micul Dejun Se Coace

Micul Dejun Se Coace
Micul dejun coace ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 38g de proteine, 74G de grăsime, și un total de 1017 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $ 3.12 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 8 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Un amestec de unt, ulei de măsline, brânză gruyere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Încercați Micul Dejun Se Coace, Micul Dejun Se Coace, și Micul Dejun Se Coace pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Ungeți un vas de copt de 4 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul la foc mediu. Odată fierbinte, adăugați cârnații, ceapa și ardeii grași. Gatiti, in timp ce amestecati, pana cand mezelurile sunt fierte si friabile, iar ceapa si ardeii sunt moi, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
ArdeiArdei
CârnațiCârnați
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați pâinea în vasul de copt pregătit. Se amestecă amestecul de cârnați și piper și brânza, rezervând un pic de brânză pentru partea de sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
BrânzăBrânză
PiperPiper
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
5
Într-un castron mediu, bateți împreună ouăle, laptele, smântâna, arpagicul și puțină sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
ArpagicArpagic
CremăCremă
OuăOuă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
6
Turnați amestecul uniform peste pâine și dați puțină agitare pentru a vă asigura că este distribuit uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
7
Se presară cu brânza rezervată. Acoperiți cu folie de plastic și lăsați să se înmoaie timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
8
Scoateți caserola din frigider și lăsați-o să ajungă la temperatura camerei timp de 30 de minute. Între timp, preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Coaceți până când blatul este umflat și auriu și un cuțit introdus în mijloc iese curat, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
CuțitCuțit
10
Garnisiți cu mai mult arpagic tocat înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArpagicArpagic
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 25 m.
Porții6
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
OcaziiCrăciun
Revista