Micul dejun cu ouă, varză și roșii se împachetează cu Hummus
Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și vegetarian? Micul dejun cu ouă, varză și roșii cu Hummus ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 1,91 USD pe porție. O porție conține 412 calorii, 16g de proteine, și 18g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei orientale middl. Mergeți la magazin și ridicați frunze de kale, șalotă, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până hummus ai putea urma acest curs principal cu Desert Hummus ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Împachetări pentru micul dejun cu ouă și Kale, Bol De Mic Dejun Cu Avocado Kale Hummus Fulgi De Ovăz, și Hummus De Kale Și Roșii Uscate.
Instrucțiuni
1
Tăiați și aruncați tulpina din centrul fiecărei frunze de varză. Tăiați grosolan varza în bucăți de 1 inch. Se va părea că aveți multă varză, dar se va găti considerabil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kale
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați roșiile, șalota, usturoiul, cimbru și fulgii de ardei roșu, dacă utilizați. Saut până când roșiile și șalota se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei Roșu
Tomate
Ceapă Eșalotă
Usturoi
Cimbru
4
Adăugați kale și presărați sare și piper. Aruncați cu 2 linguri de lemn până când varza se ofilește, dar este încă verde strălucitor, aproximativ 2 minute. Se amestecă busuiocul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Busuioc
Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De Lemn
5
Se ia de pe foc.
6
Umpleți o cratiță largă cu suficientă apă pentru a măsura adâncimea de 2 inci. Aduceți apa la fierbere la foc mare. Rupeți fiecare ou într-o ceașcă de ceai separată. Opriți focul sub cratiță. Glisați imediat fiecare ou din ceașcă într-o altă parte a apei (albușurile se vor întinde).
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Apă
Ouă
Ceai
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
7
Lăsați ouăle să stea până când albușurile sunt setate și gălbenușurile sunt încă foarte moi la atingere, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Ouă
8
Între timp, folosind clești, prăjiți fiecare tortilla direct la foc mare până când începeți să se înnegrească în pete, aproximativ 15 secunde pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene Congelate
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Clește
9
Puneți tortilele calde pe farfurii. Puneți 1 lingură de hummus pe fiecare tortilla și întindeți-o pentru a acoperi, lăsând o margine de 1 inch. Împărțiți amestecul de kale peste hummus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene Congelate
3 Căni De Provolone Sau Mozzarella Mărunțite Sau O Combinație A Celor 2
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Kale
10
Folosind o lingură cu fante, ridicați fiecare ou din apă, ștergând excesul de lichid de pe fundul lingurii cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Prosoape De Hârtie
11
Puneți ouăle deasupra kale. Tăiați gălbenușurile și apăsați puțin ouăle, astfel încât gălbenușurile să înceapă să curgă (acest lucru le va face mai ușor de mâncat). Îndoiți partea de jos a fiecărei tortilla și apoi pliați în lateral, lăsând ambalajele deschise în partea de sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Folie
Gălbenuș De Ou
Ouă
Kale
12
Servește.
13
Giada ' s Feel Good Food
14
Retipărit de la Giada ' s Feel Good Food Copyright pentru 2013 de GDL Foods Inc. Fotografii Copyright 2013 de Amy Neunsinger. Publicat de Clarkson Potter, o divizie a Random House LLC. GIADA De LAURENTIIS este vedeta câștigătoare a premiului Emmy din Food Network ' s Everyday Italian, Giada at Home și Giada in Paradise; un judecător pe Food Network Star; un corespondent care contribuie la emisiunea Today de la NBC; și autorul a șase cărți bestseller din New York Times. A urmat școala de gătit Cordon Bleu din Paris și a lucrat la restaurantul Spago al lui Wolfgang Puck înainte de a-și începe propria companie de catering, GDL Foods. Născută la Roma, a crescut în Los Angeles, unde locuiește acum cu soțul ei, Todd, și fiica lor, Jade.