Micul dejun cu ouă, varză și roșii se împachetează cu Hummus

Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și vegetarian? Micul dejun cu ouă, varză și roșii cu Hummus ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 1,91 USD pe porție. O porție conține 412 calorii, 16g de proteine, și 18g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei orientale middl. Mergeți la magazin și ridicați frunze de kale, șalotă, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până hummus ai putea urma acest curs principal cu Desert Hummus ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Împachetări pentru micul dejun cu ouă și Kale, Bol De Mic Dejun Cu Avocado Kale Hummus Fulgi De Ovăz, și Hummus De Kale Și Roșii Uscate.
Instrucțiuni
Tăiați și aruncați tulpina din centrul fiecărei frunze de varză. Tăiați grosolan varza în bucăți de 1 inch. Se va părea că aveți multă varză, dar se va găti considerabil.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați roșiile, șalota, usturoiul, cimbru și fulgii de ardei roșu, dacă utilizați. Saut până când roșiile și șalota se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Adăugați kale și presărați sare și piper. Aruncați cu 2 linguri de lemn până când varza se ofilește, dar este încă verde strălucitor, aproximativ 2 minute. Se amestecă busuiocul.
Umpleți o cratiță largă cu suficientă apă pentru a măsura adâncimea de 2 inci. Aduceți apa la fierbere la foc mare. Rupeți fiecare ou într-o ceașcă de ceai separată. Opriți focul sub cratiță. Glisați imediat fiecare ou din ceașcă într-o altă parte a apei (albușurile se vor întinde).
Lăsați ouăle să stea până când albușurile sunt setate și gălbenușurile sunt încă foarte moi la atingere, 3 până la 4 minute.
Între timp, folosind clești, prăjiți fiecare tortilla direct la foc mare până când începeți să se înnegrească în pete, aproximativ 15 secunde pe fiecare parte.
Puneți tortilele calde pe farfurii. Puneți 1 lingură de hummus pe fiecare tortilla și întindeți-o pentru a acoperi, lăsând o margine de 1 inch. Împărțiți amestecul de kale peste hummus.
Folosind o lingură cu fante, ridicați fiecare ou din apă, ștergând excesul de lichid de pe fundul lingurii cu prosoape de hârtie.
Puneți ouăle deasupra kale. Tăiați gălbenușurile și apăsați puțin ouăle, astfel încât gălbenușurile să înceapă să curgă (acest lucru le va face mai ușor de mâncat). Îndoiți partea de jos a fiecărei tortilla și apoi pliați în lateral, lăsând ambalajele deschise în partea de sus.
Retipărit de la Giada ' s Feel Good Food Copyright pentru 2013 de GDL Foods Inc. Fotografii Copyright 2013 de Amy Neunsinger. Publicat de Clarkson Potter, o divizie a Random House LLC. GIADA De LAURENTIIS este vedeta câștigătoare a premiului Emmy din Food Network ' s Everyday Italian, Giada at Home și Giada in Paradise; un judecător pe Food Network Star; un corespondent care contribuie la emisiunea Today de la NBC; și autorul a șase cărți bestseller din New York Times. A urmat școala de gătit Cordon Bleu din Paris și a lucrat la restaurantul Spago al lui Wolfgang Puck înainte de a-și începe propria companie de catering, GDL Foods. Născută la Roma, a crescut în Los Angeles, unde locuiește acum cu soțul ei, Todd, și fiica lor, Jade.