Micro Mini Cheesecakes
Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 152 calorii, 7g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână cremă de brânză cu 1/3 mai puțin grăsime, napolitane de Vanilie, Gem de zmeură și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mini Cheesecakes, Mini Cheesecakes I, și Mini Cheesecakes pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Căptușiți forma de brioșă cu căptușeli de cupcake din folie.
Așezați 1 napolitană de vanilie (partea plată în jos) în partea inferioară a fiecărei căptușeli.
Cu un mixer prevăzut cu un accesoriu pentru bici sau cu un mixer manual, bateți crema de brânză până când este ușoară și pufoasă.
Adăugați zahăr și combinați.
Se amestecă oul și vanilia, apoi făina și sarea. Împărțiți umplutura între cupele căptușite, umplând fiecare nu mai mult de 1/4 cană.
Coaceți timp de 20 de minute.
Se lasă să se răcească la temperatura camerei sau se răcește până la 3 zile.
Când este gata de servit, acoperiți cu o lingură de gem de zmeură. Torturile de brânză suplimentare pot fi congelate până la 2 săptămâni; dezghețați la temperatura camerei.