Mici De Tomate Tarte
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 112 calorii. Această rețetă servește 30 și costă 26 de cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați busuioc, maioneză, brânză proaspăt cheddar și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mici Texas Taco Tarte, Mici Taco Carne De Vită Tarte, și Mici Greacă Carne De Vită Tarte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Desfaceți piecrust pe o suprafață ușor făinată; rulați într-un cerc de 12 inci.
Tăiați în 24 de runde folosind un tăietor rotund cu margini festonate de 2 inci. Apăsați rundele în fundul cupelor de brioșe miniaturale negreșite. (Aluatul va veni ușor în sus părți, formând o ceașcă.) Înțepați fundul aluatului o dată cu o furculiță.
Coaceți la 425 timp de 4 până la 5 minute sau până când este setat. Se răcește în tigăi pe un suport de sârmă 15 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 35
Între timp, scurgeți bine roșiile, apăsând între prosoape de hârtie.
Combinați roșiile și busuiocul tocat într-un castron mic; condimentează cu cantitatea dorită de sare și piper. Se amestecă împreună maioneza și următoarele 3 ingrediente într-un castron mediu. Împărțiți amestecul de roșii între cojile de patiserie și acoperiți cu amestec de maioneză.
Coaceți la 350 timp de 18 până la 20 de minute.
Notă: pentru a face înainte, coaceți și răciți cojile de patiserie conform instrucțiunilor din pașii 1 și
Scoateți din tigăile pentru briose și păstrați-le într-un recipient etanș până la 3 zile. Întoarceți cojile de patiserie în cratițele pentru brioșe și umpleți și coaceți conform instrucțiunilor.