Mic Dejun Cu Susul În Jos Tort
Micul dejun cu susul în jos tort este un fără gluten rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 43G de grăsime, și un total de 611 calorii. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de ceapă, ardei gras, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt 3 Straturi Cu Susul În Jos Tort De Mic Dejun Cu Mere Pecan, tort cu mere fără ouă / tort cu mere cu susul în jos, și Tort de tigaie cu afine (un tort cu fructe de pădure cu susul în jos).
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați cartofii, ardeiul gras roșu, usturoiul și ceapa și gătiți, amestecând ocazional până când cartofii sunt fragede. Acoperiți tigaia cu un capac pentru o gătire mai rapidă.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Căptușiți fundul unei tigaie de tort de 8 sau 9 inci cu hârtie pergament. Pune deoparte.
Se prăjește slănina într-o tigaie la foc mediu sau se gătește la cuptorul cu microunde, până când este crocantă.
Se scurge, se sfărâmă și se lasă deoparte.
Presărați brânza în fundul tigaiei pregătite.
Presărați slănina se sfărâmă uniform peste brânză. Scoateți amestecul de cartofi în tigaie, astfel încât să fie distribuit uniform.
Bateți împreună ouăle și laptele cu o furculiță și condimentați cu puțină sare și piper.
Se toarnă uniform peste mâncarea din tigaie.
Coaceți timp de 20 de minute în cuptorul preîncălzit, până când oul este setat.
Scoateți din cuptor și rulați un cuțit în jurul marginii exterioare. Întoarceți pe o farfurie de servire și îndepărtați hârtia pergament.