Mic Dejun Caserola

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați caserola pentru micul dejun. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 268 calorii, 23g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Un amestec de lapte la sută, baghetă, cheddar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma albușurile de ou, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Banane ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 55 de minute. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Mic dejun de vacanță: caserola de mic dejun Croissant cu șuncă și brânză, Mic dejun pentru cină caserola: o caserolă ușoară hashbrown, și Mic Dejun Caserola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați curcanul și ceapa și gătiți, amestecând pentru a rupe bucățile mari, până se rumenesc și se fierb, aproximativ 10 minute.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească ușor.
Bateti ouale, albusurile, laptele si 1/2 lingurita fiecare sare si piper intr-un bol mare pana cand sunt combinate.
Adăugați cârnații fierți, spanacul, brânzeturile și pâinea și aruncați pentru a distribui ingredientele uniform.
Pulverizați un vas de caserolă de 3 litri cu spray de gătit.
Întindeți amestecul de ouă uniform în vas. Se acoperă și se dă la frigider cel puțin 6 ore sau de preferință peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Coaceți caserola, neacoperită, până când este setată și ușor rumenită deasupra, aproximativ 30 de minute.
Sfat pentru Make-Ahead: congelați caserola coaptă timp de până la 2 săptămâni. Acoperiți cu folie și reîncălziți la 350 de grade F până la cald, 35 până la 45 de minute.