Mic Dejun Caserola

Mic Dejun Caserola
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați caserola pentru micul dejun. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 268 calorii, 23g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Un amestec de lapte la sută, baghetă, cheddar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma albușurile de ou, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Banane ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 55 de minute. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Mic dejun de vacanță: caserola de mic dejun Croissant cu șuncă și brânză, Mic dejun pentru cină caserola: o caserolă ușoară hashbrown, și Mic Dejun Caserola pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați curcanul și ceapa și gătiți, amestecând pentru a rupe bucățile mari, până se rumenesc și se fierb, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
3
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească ușor.
4
Bateti ouale, albusurile, laptele si 1/2 lingurita fiecare sare si piper intr-un bol mare pana cand sunt combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Adăugați cârnații fierți, spanacul, brânzeturile și pâinea și aruncați pentru a distribui ingredientele uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
6
Pulverizați un vas de caserolă de 3 litri cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
7
Întindeți amestecul de ouă uniform în vas. Se acoperă și se dă la frigider cel puțin 6 ore sau de preferință peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
8
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
Coaceți caserola, neacoperită, până când este setată și ușor rumenită deasupra, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
10
Sfat pentru Make-Ahead: congelați caserola coaptă timp de până la 2 săptămâni. Acoperiți cu folie și reîncălziți la 350 de grade F până la cald, 35 până la 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 55 m.
Porții6
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista