Meyer Lemon și Gigante Bean sandwich-uri deschise

Meyer Lemon și Gigante Bean sandwich-uri deschise
Această rețetă servește 4 și costă 81 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 217 calorii, 6g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sare, oțet de șampanie, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Sandvișuri cu ceai de ton cu față deschisă, cu răspândire de fasole albă, Sandvișuri Cu Fasole Albă Cu Ierburi, și Sandvișuri Cu Ouă Cu Față Deschisă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți o cratiță mică cu apă la fiert. Puneți ceapa și blanch timp de 1 minut, apoi scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Într-un castron mare, amestecați sucul de lămâie, coaja de lămâie, oțetul și uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați ceapă și fasole la dressing și aruncați pentru a combina. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
4
Lăsați fasolea să stea cel puțin 30 de minute în timp ce aromele se dezvoltă. Dacă faceți cu o seară înainte, păstrați fasolea la frigider și readuceți la temperatura camerei înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
5
Chiar înainte de servire, prăjiți felii de pâine. Aruncați fasolea cu pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
6
Acoperiți fiecare felie de pâine cu fasole, asigurându-vă că stropiți orice ulei de măsline suplimentar din fundul vasului peste sandviș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate55
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista