Meyer Lemon și Gigante Bean sandwich-uri deschise
Această rețetă servește 4 și costă 81 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 217 calorii, 6g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sare, oțet de șampanie, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Sandvișuri cu ceai de ton cu față deschisă, cu răspândire de fasole albă, Sandvișuri Cu Fasole Albă Cu Ierburi, și Sandvișuri Cu Ouă Cu Față Deschisă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o cratiță mică cu apă la fiert. Puneți ceapa și blanch timp de 1 minut, apoi scurgeți.
Într-un castron mare, amestecați sucul de lămâie, coaja de lămâie, oțetul și uleiul de măsline.
Adăugați ceapă și fasole la dressing și aruncați pentru a combina. Se condimentează cu sare și piper.
Lăsați fasolea să stea cel puțin 30 de minute în timp ce aromele se dezvoltă. Dacă faceți cu o seară înainte, păstrați fasolea la frigider și readuceți la temperatura camerei înainte de servire.
Chiar înainte de servire, prăjiți felii de pâine. Aruncați fasolea cu pătrunjel.
Acoperiți fiecare felie de pâine cu fasole, asigurându-vă că stropiți orice ulei de măsline suplimentar din fundul vasului peste sandviș.