Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Meyer Lemon Chicken Piccatan. Această rețetă servește 4 și costă 1,84 USD pe porție. O porție conține 234 calorii, 26g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 36 minute. Dacă aveți la îndemână unt, suc de lămâie meyer, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma lămâia meyer, puteți urma acest fel principal cu Meyer Lemon Chess Pie ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Salată de varză tocată cu vinetă de lămâie Meyer (cu un înlocuitor ușor de lămâie Meyer), Piccata Cu Lămâie-Pui, și Piccata De Pui Cu Lămâie.
Instrucțiuni
1
Împărțiți jumătățile de piept de pui pe jumătate orizontal pentru a forma 4 cotlete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Piept De Pui
2
Așezați fiecare cotlet între 2 foi de folie de plastic rezistentă; bateți fiecare cotlet la o grosime de 1/4 inch folosind un ciocan de carne sau o tigaie mică și grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Tenderizer De Carne
Tigaie
3
Presărați cotletele uniform cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
4
Așezați făina într-un vas puțin adânc; Cotletele de dragare în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
5
Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați 2 tăițe în tigaie și faceți 2 minute. Întoarceți cotletele; saut timp de 1 minut.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Scoateți cotletele din tigaie. Repetați procedura cu restul de 1 lingură de unt și 2 tăieturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Adăugați vin în tigaie și aduceți la fierbere, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Gatiti timp de 1 minut sau pana cand lichidul aproape se evapora. Se amestecă bulionul de pui; se aduce la fierbere. Gatiti pana cand amestecul de bulion se reduce la 2 linguri (aproximativ 4 minute). Se amestecă sucul și caperele.