Mexican stratificat baie necesită aproximativ 2 ore și 10 minute de la început până la sfârșit. Acest hor d ' oeuvre are 176 calorii, 6g de proteine, și 12g de grăsime per portie. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 10 și costă $1.06 pe portie. Este adus la tine de Toțiretete. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Dacă aveți măsline, amestec de condimente taco, brânză Cheddar ascuțită și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Stratificat Mexican Dip, Stratificat Mexican Dip, și Stratificat Mexican Răspândit.
Instrucțiuni
1
Întindeți fasolea prăjită în partea de jos a unui vas de servire cu margini superficiale (1 litru) (puteți folosi un vas transparent dacă doriți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
2
Presărați pachetul de condimente peste fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Condimente
Fasole
3
Strat roșiile tăiate cubulețe peste fasole, smântâna peste roșii și guacamolul peste smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână
Guacamol
Tomate
Fasole
4
Presărați întreaga baie stratificată cu brânză cheddar, urmată de ceapă verde și terminând-o cu un strat de măsline negre. Acoperiți și refrigerați până când sunt gata de servit.
Mexican funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling, și spumante ros_loc. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.