Messicani cu sos de spanac si branza

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Messicani cu sos de spanac și brânză. Pentru $1.85 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 832 calorii, 33g de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă servește 4. 22 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, unt, o grătar generos de nucșoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma făina simplă, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Tortellini de brânză în sos de spanac de roșii, Sos Orzo Cu Spanac Cu Brânză Albastră, și Spanac și trei Ravioli de brânză cu sos Sugo.
Instrucțiuni
Infuzați laptele fierbinte cu cei trei căței de usturoi, foi de dafin, cimbru și puțină nucșoară rasă. Lăsați timp de 10 minute. Topiți untul într-o tigaie la foc mic, apoi adăugați făina și gătiți timp de cinci minute, amestecând regulat.
Se toarnă amestecul de lapte infuzat (se strecoară mai întâi pentru a scăpa de usturoi etc.), încetul cu încetul, în amestecul de făină și unt (roux), amestecând tot timpul, cu căldura scăzută, astfel încât să nu se ardă pe fundul cratiței.
Apoi adăugați ardeiul și aduceți la foc mic timp de cinci minute la o temperatură lentă, amestecând constant, înainte de a adăuga brânza.
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului.
Spălați spanacul într-o strecurătoare și apoi turnați peste el un ibric plin cu apă clocotită. Odată ce s-a ofilit, reîmprospătați cu apă rece. Strângeți cât mai multă apă din ea.
Se toacă spanacul și se amestecă prin sosul de brânză.
Se amestecă sosul prin pastele fierte și se servește.