Merry Cherry Baruri

Merry Cherry Baruri
Merry Cherry baruri ar putea fi o reteta buna pentru a extinde Hor d ' oeuvre cutie reteta. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 132 calorii. Această rețetă servește 36. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 23 ar spune că a lovit la fața locului. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de extract de migdale, bomboane de ciocolată acoperite cu lapte, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 9%, ceea ce este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Merry Cherry Cheesecake Baruri, Merry cherry fizz, și Merry Cherry Desert pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F (150 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, cremă împreună unt și zahăr până la lumină și pufos. Bateți în extractul de ou și migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De MigdaleExtract De Migdale
UntUnt
CremăCremă
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Combinați făina și sarea; se amestecă în amestecul cremă până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
4
Se amestecă în 1/2 cană de cireșe. Apăsați aluatul într-o tigaie de copt de 9x13 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CireșeCireșe
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
5
Se presară cu cireșe rămase și bomboane zdrobite. Apăsați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CireșeCireșe
BomboaneBomboane
6
Coaceți timp de 30 până la 35 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când marginile se rumenesc ușor. Se răcește complet în tigaie înainte de glazură. Pentru a face glazura, amestecați zahărul și apa cofetarilor până când se atinge o consistență de ploaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
GlazurăGlazură
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții36
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista