Merluciul cu ardei înăbușiți necesită în jur 55 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 298 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.64 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food necesită miere limpede, crenguțe de cimbru, ulei de măsline și ceapă. 129 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 94%, care este super. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Ardei Iute, Ardei și ceapă înăbușite lent, și Merluciu Cu Ciuperci Sălbatice.
Instrucțiuni
1
Blister ardeii sub grătar sau peste o flacără până se înnegrește, apoi se pun într-un castron, se acoperă cu folie alimentară și se lasă să se răcească. Curățați și curățați ardeii, prinzând orice suc strecurându-i într-un castron mic și lăsând deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Tăiați carnea de ardei în fâșii subțiri și lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
3
Puneți 3 linguri de ulei de măsline într-o tigaie superficială cu ceapa, usturoiul și tulpinile de cimbru și transpirați la foc mic timp de 15-20 de minute până se înmoaie și încep să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați fâșiile de ardei, jumătate de miere, jumătate de suc de ardei și 2 lingurițe de oțet de Sherry și gătiți până când face o gustare lipicioasă. Se condimentează cu boia de ardei, se amestecă prin măsline și se lasă deoparte acest lucru se servește cel mai bine la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Sherry
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Aluat De Pâine De Porumb
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
5
Se amestecă restul de sucuri de piper, oțet și miere cu 2 lingurițe de ulei de măsline și jumătate din frunzele de cimbru pentru a face un pansament, apoi se lasă deoparte. Aruncați făina cu restul frunzelor de cimbru și niște condimente și folosiți pentru a prăfui merluciul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Merluciu
6
Încălziți uleiul de măsline rămas într-o tigaie mare antiaderentă și prăjiți merluciul timp de 6-8 minute, cu pielea în jos până devine auriu, apoi răsturnați și continuați să prăjiți până când sunt fierte. Puneți o băltoacă din amestecul de ardei pe fiecare farfurie și acoperiți cu o bucată de merluciu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Merluciu funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner, și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Mark West Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.