Merișor, măr și nuc conservă
Conservele de afine, mere și nuci ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 12. O porție conține 362 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Dacă aveți la îndemână calvados, băț de scorțișoară, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mere Pere & Nuc Conserva, Afine Conserva, și Afine Conserva pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Fierbeti apa, zaharul, batonul de scortisoara, ienibaharul si jumatate de afine (aproximativ 5 1/2 cani) intr - o oala grea de 4 pana la 5 litri la foc moderat, amestecand ocazional, pana cand merisoarele incep sa apara, aproximativ 5 minute.
Adăugați jumătate din afine rămase (aproximativ 3 căni) și fierbeți, amestecând ocazional, 5 minute.
Între timp, coaja și miezul merelor, apoi tăiate în zaruri de 1/4 inch.
Se adaugă la amestecul de afine împreună cu nucile și afinele rămase, apoi se fierbe, amestecând ocazional, 5 minute. Se amestecă Calvados și se fierbe 1 minut.
Se ia de pe foc și se răcește la cald sau la temperatura camerei. Aruncați bățul de scorțișoară.
Conservarea poate fi făcută cu 1 săptămână înainte și răcită complet, neacoperită, apoi răcită, acoperită. Aduceți la temperatura camerei sau încălziți, dacă doriți.