Mere Coapte Cu Ciuperci De Stridii
Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 194 calorii. Pentru $3.3 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Un amestec de sare și piper, lămâie, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Ciuperci De Stridii La Grătar, Mac și brânză (cu șuncă și ciuperci de stridii), și Carne de porc cu ciuperci de stridii.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Pulverizați un vas de copt mic, superficial, suficient de mare pentru a ține merele cu spray de gătit cu ulei vegetal.
Tăiați o felie subțire de pe vârful fiecărui măr. Folosind o lingură mică, răzuiți carnea de măr, lăsând o coajă groasă de 1/4 inch. Frecați și umeziți cupele de mere cu lămâia pentru a descuraja rumenirea. Aruncați pielea de pe blaturile de mere și semințele din miezuri și tocați mărunt carnea de măr.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare antiaderentă.
Adăugați usturoiul și gătiți până când este parfumat, aproximativ 1 minut.
Adăugați mărul tocat și ciupercile de stridii și condimentați cu sare și piper. Gatiti amestecul la foc moderat pana cand lichidul se evapora, aproximativ 5 minute. Se amestecă ierburile.
Condimentați cupele de mere cu sare și piper. Puneți amestecul de ciuperci în cupe, îngrămădindu-l ușor. Puneți merele în vasul de copt pregătit și turnați cidrul în jurul lor.
Coaceți la cuptor timp de 45 de minute până la 1 oră sau până când merele sunt fragede; dacă încep să se rumenească în timpul gătitului, acoperiți-le cu folie.