Mere Caramel
O porție conține 618 calorii, 4G de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 15. Dacă $1.81 pe portie se încadrează în bugetul dvs., mere Caramel ar putea fi un extraordinar fără gluten rețetă pentru a încerca. Mergeți la magazin și ridicați bomboane, melasă, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este perfect pentru Halloween. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Cum se fac mere Caramel}plăcintă cu mere mere Caramel, Mere Caramel, și Mere Caramel.
Instrucțiuni
Frigăruiți capătul tulpinii merelor cu bețe de gheață. Linia 2 foi mari de copt cu margini cu hârtie de ceară.
Așezați acoperirile dorite în boluri mari de mică adâncime.
Într-o cratiță cu fund greu, combinați zahărul, untul, laptele, siropul de porumb, siropul de arțar, vanilia, melasa și sarea. Se aduce la fierbere la foc mediu. Se fierbe până se înregistrează 236 grade F pe un termometru cu bomboane, aproximativ 10 minute. Turnați imediat caramelul într-un bol rezistent la căldură; lăsați să se răcească la 200 de grade F.
Înmuiați merele în acoperirile dorite.
Transferați pe foile de copt pregătite pentru a seta și lăsați să se răcească complet.