Memele cu Queso Fresco și sos de roșii carbonizate

Memelas cu Queso Fresco și sos de roșii carbonizate ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 16. O porție conține 111 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți garnitură: coriandru, ceapă, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Chiftele mexicane cu sos de roșii Chile roșu și Queso Fresco, Salată de roșii coapte de viță de vie cu Queso Fresco, coriandru și Serrano, și Frescă Queso Arsă Și Panela Queso Cu Mojo De Coriandru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Fierbeți roșiile și ardeii iute într-o tigaie mică, căptușită cu folie, la 2 până la 3 inci de căldură, întorcându-se frecvent, până când sunt ușor carbonizate pe toate părțile, 3 până la 5 minute pentru ardei iute, 12 până la 15 minute pentru roșii (carnea trebuie să fie moale). Alternativ, puneți legumele într-o tavă fierbinte bine condimentată sau o tigaie din fontă la foc moderat.
Roșii de miez și ardei iute, apoi pur și simplu cu ceapă și 1/2 linguriță de sare, sau după gust, într-un blender până se omogenizează (aveți grijă când amestecați ingrediente fierbinți).
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă la foc moderat până când este fierbinte. Se amestecă 1/2 cană de sos de roșii în ulei (Acest lucru reduce stropirea), apoi, când clocotește energic, se adaugă sosul rămas.
Se prăjește, amestecând, până se îngroașă ușor, aproximativ 3 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă coriandru și sare după gust.
Se amestecă masa harina, 1/2 linguriță sare și apă într-un castron mare cu o lingură de lemn până se formează un aluat. Frământați în castron cu călcâiul mâinii 1 până la 2 minute.
Împărțiți aluatul în 16 bucăți și rotiți fiecare într-o bilă de 1 1/2 inch.
Rulați bilele în bușteni lungi de 3 inci.
Transferați buștenii formați într-o tavă căptușită cu folie de plastic și acoperiți cu mai multă folie de plastic.
Încălziți o plită sau o tigaie mare din fontă bine condimentată la foc moderat până când este fierbinte.
Tăiați 2 (5 inci) pătrate dintr-o pungă mică de plastic și folosiți 1 pentru a alinia jumătatea inferioară a presei de tortilla. Puneți un jurnal de aluat în presă și deasupra cu al doilea pătrat de plastic. Închideți presa, împingând ușor pe pârghie pentru a aplatiza aluatul la un oval de 4 pe 3 pe 3 1/2 inch. Dacă presa nu se aplatizează uniform, rotiți tortilla cu 180 de grade și aplatizați ușor din nou. (Alternativ, folosiți un sucitor pentru a aplatiza aluatul între pătratele de plastic.)
Îndepărtați plasticul și gătiți ovalul pe plita fierbinte până când se formează o piele și apar câteva pete aurii mici, aproximativ 1 1/2 minute pe fiecare parte. Faceți mai multe ovale, gătind 3 sau 4 la un moment dat.
Îndepărtați memelele de pe foc și, când sunt suficient de reci pentru a le manipula, formați părțile laterale: începând cu 1/2 inch de la marginea fiecărei memele și lucrând în jurul acesteia, împingeți masa insuficient gătită spre margine cu degetul mare și prindeți-o pentru a forma o latură de 1/4 inch. Apoi prindeți masa în centrul memelei în mai multe locuri. Dacă aluatul pare încă foarte crud, gătiți Memele cu susul în jos pe grătar fierbinte 30 de secunde până la 1 minut.
Presărați aproximativ 2 linguri de brânză pe fiecare memela și acoperiți cu 1 până la 2 linguri de sos de roșii.
Memele umplute cu căldură, câte 4, pe grătar fierbinte până la barbotare, aproximativ 3 minute.
* Sosul poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit, acoperit.
Adăugați coriandru chiar înainte de utilizare.* Memelele pot fi preparate, fără a adăuga umplutură, cu 4 ore înainte, răcite complet, apoi răcite într-o pungă de plastic sigilată.