Meltable Vegan Muenster

Meltable Vegan Muenster
Meltable Vegan Muenster ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 3 și costă 1,47 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 28G de grăsime, și un total de 317 calorii. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 416 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână sare, pudră de caragenan, fulgi de drojdie nutrițională și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Alternativă De Brânză Vegană Mozzarella Topită, Pâine Muenster, și Muenster Mac și brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți toate ingredientele într-un blender. Procesați până când este neted și cremos,oprindu-vă ocazional pentru a răzui borcanul blenderului și mutați amestecul spre lame.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Se toarnă amestecul într-o cratiță medie grea.Gatiti la foc mediu, amestecand aproape constant cu un tel de sarma, pana cand este foarte neted, gros, lipicios si lucios, 3 pana la 5 minute. Este important să-l gătiți până când există un luciu evident, sau brânza nu se va topi bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
3
Se toarnă amestecul într-o matriță de sticlă sau metal nereactiv și se netezește partea superioară.
4
Lăsați să se răcească complet la temperatura camerei.Acoperiți și dați-l la frigider timp de cel puțin 3 ore, până când este ferm.
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții3
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista