Melitzanes Imam
Nevoie de o fără gluten, primar și întreg 30 garnitură? Melitzanes Imam ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 2 și costă 1,73 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 346 calorii. Un amestec de conserve de roșii, pastă de roșii, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Încercați Melitzanes Musaca, Caserola De Vinete - (Melitzanes Me Kreas Sti Katsarola), și Politiko Pligouri Me Melitzanes (Bulgur Grecesc Cu Vinete Prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Feliați vinetele pe jumătate pe lungime și scobiți jumătățile lăsând aproximativ o coajă de 1 centimetru. Puneți carnea din interior deoparte pentru o utilizare ulterioară.
Așezați cojile pe o tavă de copt și stropiți cu puțin ulei de măsline.
Coaceți aproximativ 30 de minute în cuptorul preîncălzit, până se înmoaie.
În timp ce acestea se coc, tocați vinetele rămase în bucăți mici.
Încălziți aproximativ 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați ceapa și usturoiul; gatiti si amestecati cateva minute.
Adăugați vinetele tocate; gatiti si amestecati pana se inmoaie.
Se amestecă roșiile și pasta de roșii până se omogenizează bine. Se fierbe la foc mic până când jumătățile din cuptor sunt gata.
Scoateți cojile de vinete coapte din cuptor și puneți lingura în amestecul de roșii și vinete.
Presărați puțină scorțișoară deasupra fiecăruia și readuceți-le la cuptor.
Coaceți încă 30 de minute.