Melasă-pui balsamic de pui cu roșii verzi și prune

Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Melasă-balsamic pui Kabobs cu roșii verzi și prune ar putea fi o rețetă extraordinară pentru a încerca. Această rețetă servește 6. Pentru $1.9 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 266 calorii, 25g de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână ceapă, sare condimentată, piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până melasă ai putea urma acest curs principal cu Melasă Cookie Mix ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 54%. Rețete similare sunt Melasă-balsamică de porc cu roșii verzi și prune, Melasă-Friptură Balsamică Kabobs Cu Roșii Verzi, și Fasole Verde Balsamică Saut Cu Roșii Cherry.
Instrucțiuni
Înmuiați frigarui de lemn în apă 30 de minute.
Preîncălziți grătarul la 350 până la 400 (mediu-înalt). Filetați puiul și următoarele 3 ingrediente alternativ pe frigarui, lăsând 1/4 inch între bucăți.
Presărați kabobs cu sare și piper condimentate. Se amestecă melasa și oțetul.
Grătare de grătar, acoperite cu capac de grătar, peste 350 până la 400 (mediu-mare) căldură 12 minute, întorcându-se după 6 minute. Ungeți kabobs cu jumătate de amestec de melasă și grătiți 3 minute. Întoarceți kabobs, ungeți cu jumătate rămasă din amestecul de melasă și grătiți încă 3 minute sau până când ați terminat.