Melasă-Kabobs Balsamic de porc cu mere verzi și ardei

Melasă-balsamic carne de porc Kabobs cu mere verzi și ardei ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 253 calorii, 25g de proteine, și 3G de grăsime per portie. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare condimentată, frigarui de metal, piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza oțet balsamic ai putea urma acest curs principal cu Slab Înghețată De Căpșuni ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 62%. Încercați Melasă-Kabobs Balsamic de porc cu roșii verzi și prune, Melasă-Balsamic Friptură Kabobs Cu Rosii Verzi, și Kabobs de porc vindecat cu saramură cu glazură de melasă, Jalapenos și Papaya pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați frigarui de lemn în apă 30 de minute.
Preîncălziți grătarul la 350 până la 400 (mediu-înalt). Filetați carnea de porc și următoarele 3 ingrediente alternativ pe frigarui, lăsând 1/4 inch între bucăți.
Presărați kabobs cu sare și piper condimentat. Se amestecă împreună melasa și oțetul.
Gratar kabobs, acoperite cu capac gratar, peste 350 la 400 (mediu-mare) căldură 12 minute, de cotitură după 6 minute. Ungeti kabobs cu jumătate de amestec de melasă, și grătar 3 minute. Rândul său, kabobs, ungeti cu restul de jumătate de amestec de melasă, și gratar 3 mai multe minute sau până la făcut.